En sjö på gården

Äntligen fick jag sova en lång natt. Den nya sängen får helt klart godkänt. Är ännu förkyld och imorse hade jag knappt någon röst, men just nu känns det lite bättre. 
 
Köpte en liten narciss på Ikea igår, pärlhyacinten jag hade där förut har blommat ut så ville ha något nytt i krukan. Får se hur länge det tar innan den slår ut.
 
 
Det var tur att vi kom oss hem igår före det började snöa. Det var ju dock mest blötsnö som föll och tidigare idag regnade det. Mitt på gården har vi nu en "sjö" då röret under uthuset har frusit nu igen, samma sak varje år. Min bil stod mitt i vattnet så fick ta gummistövlarna på för att kunna flytta på den. Det är djupare än vad det ser ut att vara, skulle ha blivit ordentligt våt om fötterna om jag inte haft stövlarna. 
 
 
Molly tyckte också att det blev vått om fötterna.
 
 
Just nu får Johnny hjälp att tina upp röret. Värmekabeln som vi köpte i Umeå ska också ner i röret, hur nu det ska gå till. Då den är på plats borde inte röret frysa mera. Nu ska jag se på någon serie och vila lite, sedan blir det nattjobb. Kommande vecka jobbar jag bara nätter, men har helgen ledig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0