En kväll i chock

Ikväll var vi med om något hemskt. Är fortfarande chockad. Vi åkte till Ishallen för att gå på konsert. Vi skulle gå på konserten "Raskasta Joulua" som turnerat runt i flera olika städer i landet. Johnny har velat se showen i flera år, men först nu kom turnen till Vasa. Det var långa köer till hallen, konserten var slutsåld, men vi kom oss smidigt in ändå. Vi hann bara avnjuta knappa 30 minuter av showen, sedan hände något ofattbart.
 
 
Mitt i allt brakar ett stort ventilationsrör samt takarmatur ner mitt i salen där folk sitter och ser på konserten. Trodde först inte mina ögon. Chockade blev vi nog allihopa. Minns faktiskt inte riktigt vad som hände minuterna efteråt. Vi satt kvar en stund tills vi blev tillsagda att lämna hallen. Först kändes det lite surt att de tvingats avbryta konserten som vi ändå betalat dyra pengar för, men sist och slutligen får vi vara tacksamma att vi satt där vi satt. Eftersom vi satt på läktaren så var vi på betryggande avstånd från rören som kom ner. Men det fanns andra ventilationsrör rakt ovanför våra huvuden, tur att inte de också kom ner. Får verkligen hoppas att ingen skadades allvarligt, men det såg verkligen hemskt ut fastän vi såg allt på avstånd. 
 
 
Jag som hoppades på att få lite julstämning, men den försvann nog lika hastigt som den kom. Nu efteråt ser det åtminstone ut som om alla klarade sig med livet i behåll, som tur var, men då olyckan skedde trodde man nog att det gått värre. En kväll som skulle vara fylld av glädje blev snabbt en kväll i chock.
 
Vi hade nog änglavakt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0