Årets julgran

Har haft huvudvärk, sjukt i nacken och illamående hela dagen, eller egentligen sedan igår kväll. Usch då. Har mest vilat idag, men lite smått har jag nog fått gjort ändå. Ikväll hjälptes vi åt att klä granen. Att sätta dit själva pyntet är nog min uppgift, men stjärnan och ljusslingan får jag inte dit själv så det hjälptes vi åt med. 
 
Då jag skulle hämta lite mera julgranspynt lämnade jag att sitta i skrubben en stund. Så mycket skräp man har. Saker som borde kastas bort eller säljas, men någon ska ju göra det också. Sakerna kastas inte bort av sig själva. Frågan är varför man samlar på allt, men svaret är egentligen ganska enkelt, kan vara bra att ha, någongång. Finns en hel del julpynt som får lämna kvar i skrubben i år. Onödigt att dra fram allt. 
 
 
Är nöjd med årets gran. Lite spretig upptill, men resten är helt perfekt. Tät och fin. Kanske lite väl bred, ser inte hela tv:n då jag lägger mig ner i soffan, men får väl sitta. Får se hur länge granen står grön och grann i stugan. Åtminstone till trettondagen, eller kanske fram till tjugondag knut. Har ingen brådska att kasta ut granen efter jul, förutsatt att den inte barrar så mycket.
 
Nu blir det bastu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0