Tortillas och cykelpremiär

Igår kväll lagade jag tortillas med diverse goda tillbehör. Den här gången blev tortillabröden helt perfekta. Gott var det också!
 
 
Efter maten gick jag in på Facebook och möttes då av nyheten att det skett en terrorattack i Stockholm. En lastbil hade kört efter Drottninggatan och sedan in i Åhléns. Flera döda och många skadade. Usch då! Snart vågar man inte åka någonstans, knappt gå ut. 
 
Lite senare dammade vi av våra cyklar och tog årets första cykeltur i kvällssolen. Var riktigt uppfriskande och skönt att komma ut i vårvädret. Cyklade till Målarbackan där vi bjöds på kaffe. 
 
 
Då vi cyklade hem i skymningen fick vi njuta av vacker svansång. Tyvärr ville svanarna inte riktigt vara med på bild, de var så långt borta och flög så snabbt. De var alla påväg åt samma håll, lite längre ner efter älven. De sjöng ganska högt, så det var nog många svanar samlade men vi kunde tyvärr inte se dem.
 
 
Idag är det åter igen en solig dag. Nu ska åtminstone julbelysningen där ute plockas in. Sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. 
 

Kommentarer
Postat av: norrbotten emmish

fina foton, smarrig maten såg ut =)

ha en bra dag
kram

Svar: Tackar! :) Jo det blev som sagt riktigt gott.
Caroline

2017-04-08 @ 12:02:33
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0