Ingen varg och påskbuffé i Härmä

Igår kväll for vi ut och köra en sväng till grannbyarna. Det var så soligt och fint väder så jag ville åka ut en sväng. Spanade efter den omskrivna vargen, men den gömde sig någonstans. 
 
 
Idag har vi redan hunnit med en hel del. Det är ju ändå långfredag. Började dagen med att åka till gymmet. Ja ni läste rätt, jag for till gymmet. Tänkte att jag får ha gymmet för mig själv då det egentligen var stängt (bara de som har ett extra kort slipper in då det är stängt). Men icke. Det var redan flera andra där och gymmade och ännu fler kom då jag for. Tydligen andra som passar på att motionera då de är lediga. Skön start på dagen!
 
Åkte hem och hann bara in en kort stund innan det bar av igen. Denna gång till Härmä. Traditionsenligt blev det påskbuffé vid Härmän Kuntokeskus. Helt okej mat, men förrättsbordet var bäst, åt knappt något från varmrättsbordet. Dock var det lite väl svalt så vi satt nästan alla och frös då vi åt. Nu är vi hemma och ska vila upp oss inför kvällens kalas. Ja eller kalas och kalas. Vi ska åtminstone till Målarbackan och fira Johnnys bror som fyller år idag.
 
 
 
Ha en fortsatt trevlig långfredag allihopa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0