Gosiga katter och några loppisfynd

En ledig dag mitt i veckan, vad är nu bättre än det? Vad katterna har att säga som saken vet jag inte, de är ju mest lediga hela tiden.
 
 
Idag storhandlade vi bastustenar. Såg att de hade billiga stenar på K-Rauta, bara 2 euro per låda. Förr om dagen talade vi om att vi nog borde byta stenar då vi använder bastun så ofta. Helt perfekt tajming alltså! Förutom stenshopping blev det också lite jumppa och ett varv via två loppisar. Fyndade lite ett och annat, både presenter och saker åt mig själv. 
 
 
Köpte bl.a ett kuddöverdrag (undrar hur många jag egentligen har), en topp och en bok. Blev riktigt glad då jag hittade boken under lite annat "skräp" i en hylla. Vi har nämligen tänkt åka till Norge och närmare bestämt Oslo i sommar. Nu ska jag lusläsa boken och se vad som finns att se i staden. Kan inte få nog av resor. Har nog flera andra resor färdiga i huvudet, det är bara pengarna som fattas, hehe. 
 
Nu ska jag nog sluta svamla, måste ju laga färdigt maten. Börjar bli lite smått hungrigt då min lunch endast bestod av en yoghurt och ett äpple, men så är det då jag är på språng och inte har tid att luncha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0