Den första krokusen

Våren är lite trög i starten i år. Men igår såg jag att första krokusen tittat upp ur jorden. Det var på tiden. Såg dock inte skymten av några andra blommor. Var är blåsipporna? Såg mest några torkade blad, får se om de alls piggnar till.
 
 
Molly och Whiskas sköter om gödslingen av blombänken, men de kunde nog lära sig att platta till jorden lite bättre. Just nu ser det ut som en berg och dal bana. Snön på andra sidan gården ligger envist kvar, men visst minskar det. Får se om det kommer mera snö idag eller imorgon. Önskar att det inte kommer mera.
 
 
Det är ännu nästan för tidigt att ge sig på blombänken runt stenen. Fjolårets torkade blommor ska bort, men en del blad är ännu fastfrusna. Får nog vänta några dagar innan jag kan börja rensa. Väntar på att få börja så i odlingslådorna, men ännu är det för kallt. Vet ännu inte vad vi ska så där i år, men sallad, basilika och squash blir det åtminstone. Dill och persilja känns ganska onödigt att så för de använder jag inte.
 
 
Vårsolen värmer åtmintone skönt då den visar sig. Whiskas tycker om att njuta i solen. Det är dock inte så trevligt då katterna rullar runt i gruset och sedan kommer in och hoppar i sängen, men det är sådant man får leva med, hehe. 
 
Idag ska jag till jobbet först till natten. Känns som om jag är hemma hela denna vecka då jag bara jobbar nätter. Har dock inte dubbelnatt utan har natt nu tisdag till onsdag och sedan torsdag till fredag. På söndag har jag morgontur. Ganska skön arbetsvecka egentligen. 
 
Nej nu ska jag se ett avsnitt av en bra serie, sen får jag se vad jag hittar på.
 

Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

vilka vårkänslor man får av fotona! =)

kramizzz

2017-04-25 @ 08:43:27
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0