Dagen vi äntligen kom oss iväg till södern

Ja var ska vi börja? Länge har vi pratat om att göra en södernresa, men inte riktigt kommit oss för att boka en. För någon månad sedan bestämde vi oss för att nu fick det vara dags och bokade en resa till Gran Canaria. Jag har alltid sagt att jag inte är intresserad av att åka dit, solsemester det är inget för mig. Men man kan ju göra mycket annat än sola, och så fick det bli. 
 
Förra torsdagen var det äntligen dags. Lite nervösa var vi nog båda två, hur skulle flygresan gå? 
 
 
Det började sådär. Fick sittplatserna längst in i en rad med 3 sittplatser. Det var så trångt så Johnny kunde inte sitta ordentligt, benen tog i sätet framför. Och då menar jag inte att de bara nuddade i sätet utan det gick verkligen inte att sitta ordentligt. Nåja, bara att gilla läget. Vi lyfte och allt gick bra, tog bara lite i magen. Vasa centrum fick vi också se från luften.
 
 
Efter en stund kom en av flygvärdinnorna och bad mannen som satt längst ut i raden att flytta sig till en annan ledig plats så att vi skulle få mera rum, så Johnny fick två säten och kunde sitta mera bekvämt. Vilken service! Vi hade inte ens klagat. Så resten av färden satt vi båda relativt bekvämt åtminstone. Såg på lite tv och läste lite grann och åt lite mat. Klockan 21 lokal tid var vi äntligen framme! De sista 20 minuterna av flygfärden kunde vi ha skippat, men jag hade åtminstone örona kvar då vi landade även om det kändes som om de skulle trilla av där ett tag.
 
 
Vi kom 45 minuter för tidigt så vi fick vänta en stund på bussen som skulle köra oss fram till hotellet i Playa del Inglés, men då vi väl satt på bussen och fick se alla palmer efter vägen kändes det att nu ÄNTLIGEN var vi i södern! Varmt var det visserligen inte och blåste hårt, men det kunde ju bara bli bättre. Vi kom oss fram till hotellet och kunde andas ut, vi hade klarat oss så här långt utan missöden. Ja lite hade åtminstone jag funderat, skulle vi komma oss till hotellet, hade vi verkligen ett bokat rum på hotellet osv. Öppnade en vinflaska och satte oss på balkongen och slappnade av. Åh, tänk att få spendera en vecka i det här paradiset!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0