Back to the 90´s @ Vaasa Arena

I lördags var vi på en bra show till Ishallen i stan. Det bjöds på musik från 90-talet. Kan helt enkelt inte få nog av den musiken, den är ju ändå bäst! Det var inte riktigt lika mycket folk som ifjol då det ordnades ett liknande evenemang, men helt tillräckligt med människor, slapp ju köa åtminstone. 
 
Kvällen började med att DJ Ice K spelade medryckande musik, men vi hann och ville inte lyssna så mycket på det. Kom riktigt passligt till Mr. Presidents spelning. De spelade några bra låtar men också en hel del mindre bra. Helt okej ändå.
 
 
Följande artist på tur var Basic Element. Även de hade en helt okej show.
 
 
Pandora såg vi även ifjol. Hennes låtar var kanske inte de bästa, hon spelade en hel del som man aldrig hört förut. Hon var också den som sjöng flest låtar.
 
 
Efter Pandora var det Waldo´s Peoples tur att stiga upp på scenen. Helt okej spelning hade även de, fast jag missade en del då jag stod och talade med Sofia som äntligen hade hittat mig.
 
 
Sist upp på scenen var E-rotic. Deras musik har jag lyssnat på sedan mitten av 90-talet, men har nog inte vad jag minns sett dem live förut. Deras uppträdande var nog bäst under hela kvällen. 
 
 
Helt klart en lyckad kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0