Tisdagssvammel och en hackspett

Åh, äntligen en sovmorgon! Den var efterlängtad. Inga tider att passa. Dessutom gick vi ganska tidigt och sova igår kväll, före elva, så nu borde jag nog vara utvilad. Eller, nja, så många timmar djupsömn hade jag ju inte då jag kollar på aktivitetsarmbandet. Endast 2,45. Vi har helt enkelt för liten säng. Molly ska ju också ha sin plats bredvid min dyna. Dessutom är sängen som en bergochdal bana. I något skede borde vi kanske satsa på en ny, men då går det ju inte att ha den sängen som vi har (om vi köper en bredare madrass). Sängstommen passar så bra in i rummet så skulle vara synd att inte ha kvar den. Nåja, vi har ju klarat oss med 120 cm:s säng i några år också, så nog klarar vi oss med 160 cm:s i några år till. 
 
Nog talat om sängar. Har en ledig dag idag. Känns nästan lite lyxigt med tanke på att jag bara jobbat en dag efter den lediga helgen, men den lediga dagen är nog välbehövlig. Var ju knappt hemma i helgen. På söndagen då vi var på mat i Västervik satt vi och såg på fåglarna i fågelbrädet. En hackspett gjorde småfåglarna sällskap.
 
 
Här hemma har vi inget fågelbräde, kanske det dyker upp en julkärve närmare jul. Egentligen är det ganska bra att vi inte har något fågelbräde, onödigt att locka fåglar till gården då katterna är snabba på att ta dem och äta upp dem. Något som dock är bra är att katterna är stora mössjägare också. Nu då vintern närmar sig brukar vi ofta få in möss i huset, då är det bra att ha två inneboende mössjägare.
 
 
Bilderna ovan är inte från detta år. Hoppas vi slipper möss inomhus i år. Får hålla tummarna. Risken finns att de söker sig in nu då det är kallt ute, kallare blir det också. Över fyra minusgrader hade vi i morse, ännu är det frost på bilrutorna. Om jag ska komma mig iväg till butiken och gymmet idag borde jag nog gå ut och lägga i motorvärmaren/kupévärmaren. Tycker inte om att tvingas skrapa rutorna. Tror bestämt jag tar mig en loppisrunda idag också. Skulle vilja ha lite "nya" kläder, men vill inte sätta ut några stora summor på det. Borde kanske hinna göra något här hemma också, men dagen är lång. 
 
Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0