Rabarber och vanilj

I december då vi åker på en liten resa över till Umeå tänker jag handla hem en hel hög av mitt favorit te. Har sökt överallt här hemma efter en te sort som smakar rabarber, men har inte hittat någon. I somras köpte jag bara på måfå en te sort på Ica, oj så god den var. Den har nu blivit en av mina favoriter. Synd då det inte finns någon motsvarande här i butikerna. Möjligtvis i någon specialbutik, men det här var ju en riktigt billig variant. Får helt enkelt köpa flera förpackningar då jag besöker en Ica butik nästa gång.
 
 
Ni kan ju kanske gissa att jag tycker om vanilj te också. Dricker helt enkelt inte vanligt te...som smakar...te. Det måste vara smaksatt med något för att jag ska dricka det. Vanilj te finns ju nog i butikshyllorna här hemma, tur är ju det, men varför finns det inget rabarber te? 
 
Jag dricker inte te varje dag, det blir nog kaffe på morgonen. Men en ruskig och kall höstkväll är det mysigt att sitta under en filt med en tekopp och titta på brasan. Så lite mysigt är det ju trots allt med den mörka hösten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0