Loppisrunda i Kokkola

Igår hade vi en riktigt trevlig dag i Kokkola samt Jakobstad. Slutade jobbet klockan nio på morgonen. Sedan körde jag snabbt hem och hoppade i duschen. Sedan vidare till Tesses café där jag träffade Sofia och hoppade in i hennes bil. Fortsatte sedan vidare till Jakobstad och till Malena. Där stannade vi inte många minuter innan vi körde vidare in till stan för att avnjuta lite pizza. Vrålhungriga var vi visst alla tre fastän klockan bara var 11. 
 
 
Efter lunchen åkte vi vidare till Kokkola på en loppisrunda. Hann besöka tre lopptorg innan vi måste åka tillbaka till Jakobstad igen.
 
 
I Jakobstad besökte vi ännu Loppishallen, ett måste då vi är i Jakobstad. Sammanlagt blev det bara några små inköp för min del. Goda bullar köpte vi vid café Skorpan. Bullarna åt vi sedan hemma hos Malena. Vi fick välja varsin muminmugg att dricka ur. Förvånad blev jag då jag fick välja precis vilken som helst. Jag valde Hurra muggen. Den skulle jag också gärna ha i mitt skåp. Kanske jag hittar den på loppis någon gång till ett billigt pris, man får ju hoppas åtminstone.
 
 
Malena hade också köpt årets vintermugg. En sådan kommer nog att flytta in i mitt skåp också innan vintern är slut.
 
 
En riktigt rolig dag fick vi tillsammans. Vi planerade också in nästa träff. Nästa gång blir det Ikea och övernattning i Tammerfors i januari, ska bli skoj! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0