Ljus i oktobermörkret

Oktober är här. Tänk vad snabbt september gick! Nu får man börja vänja sig vid kalla morgnar, sedan kallt mest hela tiden. Jag har inget emot kylan i sig, men det är ju nog ändå jobbigt att klä på sig en massa extra plagg för att kunna gå ut. Såg för en stund sedan att det var frost på bilrutorna. En sådan sak är också lite jobbig om man inte kommit ihåg att koppla i kupévärmaren. Än så länge räcker det med att låta solen lysa lite på rutorna så är isen snart ett minne blott. Mörkt blir det allt snabbare om kvällarna, men det är ganska mysigt egentligen. Nu har jag en god anledning att tända alla ljus i ljuslyktor och ljusstakar som står utplacerade lite här och där i huset. Gräver jag i lådor och skåp skulle jag säkert hitta minst lika många till. Jag har väl sagt att jag samlar på ljusstakar? 
 
 
Talade ju om en hemmakväll igår. Så blev det inte. Klockan blev mycket och vi var hungriga, så vi for ut och åt. Sedan blev det några omgångar av spelet "När då då" på Målarbackan. Då vi kom hem hann vi bara se på "Bytt är bytt", sedan tänkte vi båda somna i soffan. 
 
Idag blir det nog inte så mycket gjort innan det är dags för mig att åka på jobb igen. Inte ofta jag jobbar 13-21 på en söndag, senast var i februari. Nästa helg är jag äntligen helt ledig. Har jobbat morgontur nu fyra lördagar i rad så ska bli skönt att slippa stiga upp tidigt en lördagsmorgon. Nästa helg ska vi också på en konsert, ser framemot det!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Älskar de silvriga!

2016-10-02 @ 10:12:58
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0