Lilla my x 2

Fredag idag, jippie! Men det känns inte riktigt som fredag ändå, ska ju jobba hela helgen. Känner mig inte riktigt på topp just nu. Trött är jag också. Hade sjukt i halsen igår då jag vaknade, samma sak idag. Är nog en förkylning pågång. Vill inte! I slutet på augusti kände jag samma sak, den förkylningen bröt aldrig ut, så hoppas på samma sak denna gång. Får väl hinka i mig en massa finrexin och halstabletter. Än så länge har jag inte så mycket mera snuva än vanligt. Suck, jag som hade tänkt fara till gymmet idag. Är nog bäst att skippa det. Vet ju hur långdragen en förkylning kan bli annars. 
 
Nu till något roligare. Var ju på en loppisrunda igår. Det blev Comboliina, Brändö loppis och Combo. Från de två förstnämnda kom jag inte ut tomhänt, men på Combo hittade jag ingenting. Irriterade mig på att det är samma saker på borden, vecka ut och vecka in. Tråkigt. Eller så är det jag som besöker stället för ofta. På Comboliina hittade jag muminglas, ni vet såna där från hamburgarkedjan MAX. Då jag tog i glasen väntade jag mig att se ett pris på ca 5 euro/st, överraskad blev jag då priset bara var 1,50€ st! Det fanns tre glas, men det ena hade jag redan från förut. Fanns två lilla my glas och jag ville ha dem båda. Tyckte de var så fina med både motivet och den gröna färgen. 
 
 
Glasen var nog gårdagens fynd! Problemet är bara det nu att jag verkligen borde börja flytta om lite i muminskåpet, det är ju så fullt där. Snart faller ju alla glas ner i golvet. Men det får bli en annan dags bekymmer. Dagens uppgift är nog att försöka kurera mig och göra så lite som möjligt så jag orkar jobba dubbelnatt hela helgen. Typiskt att jag måste bli förkyld just nu till helgen, en förkylning blir ju inte precis bättre av för lite sömn. Men bättre att vara förkyld nu än nästa helg. Lite mat måste jag nog fara och handla och blommorna borde jag kanske vattna, några andra planer har jag inte före nattjobbet kallar. 
 
Önskar er alla en bra fredag och en trevlig helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0