Höstsysslor

Här om kvällen då vi för en gångs skull båda var hemma så passade vi på att förbereda inför vintern. Med hjälp av traktorgräsklipparen och släpkärran tog vi in utemöblemanget. Så lätt det gick! Bordet väger ganska mycket, så är inte roligt att bära det över gården. Några lastpallar och brädor som legat invid växthuset förde vi också bort. På samma gång fick jag ta en åktur på släpkärran bakom gräsklipparen, var faktiskt ganska roligt att åka. Såg säkert roligt ut också, men jag tog ingen bild, så roligt ska vi inte ha, hehe. 
 
 
Vi klädde också av växthuset. Ja vi tog bort plasten alltså. Nu ser det lite naket ut. Plantorna som hänger där ska kastas bort. Plockade bort paprika och chili som ännu fanns kvar. Själva stommen vet vi ännu inte vad vi ska göra med. Den tar så mycket plats. Den ryms ju ingenstans. Kan hända den får stå utomhus. Visserligen kan man ju plocka isär stommen, men tror inte någon av oss vill göra det. Växthuset ska ju upp igen nästa sommar. 
 
 
Tog också in det andra utemöblemanget som "stått och skräpat" på gården en längre tid. Köpte ju ett nytt möblemang till balkongen, sedan lämnade det gamla bara att stå på gården. Nu äntligen fick vi flyttat på det. Det ska nog säljas i något skede. Ännu finns det saker att göra på gården innan vintern, hoppas dock att snön inte kommer riktigt ännu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0