Det blir en dag på stan

Lördag morgon och jag känner mig sådär lagom utvilad. Men ska inte klaga. Känner mig lite bättre nu än då jag kom till jobbet igår kväll. Hoppas jag slipper frysa hela dagen idag. Har utrustat mig med finrexin och nässpray så än så länge är förkylningen under kontroll. 
 
Igår svängde jag in via Blomtorget. De har slutförsäljning inför vintern så passade på och köpte två blommor för 1 euro styck. Den vita som jag planterat på skåpet bredvid trappan hade gjort sitt så nu får en likadan blomma fast i röd nyans pryda skåpet.
 
 
Molly och Whiskas ville också var med och plantera.
 
 
Idag blir det en tur på stan. Johnny vill köpa en ny jacka. Jag kanske också behöver något i klädväg, eller jag vet att jag skulle behöva en hel del, men köper sällan något för jag tycker att allt är så dyrt. Sätter hellre pengar på annat (eller köper på loppis). Så vi får se om jag köper något. Blir nog säkert lunch på stan också. Ska bli riktigt roligt med lite kvalitetstid tillsammans, igår sågs vi ju knappt. Då kvällen kommer är det dags för ännu en till natt på jobbet, jag ska nog orka, tror jag, jo nog gör jag det. Får ju vara ledig till tisdag kväll sedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0