Den glada listan

Läste Carolines blogg (alltså inte min egen blogg utan en annan Caroline, hehe), och tänkte en sån lista ska jag också skriva. Så här kommer min glada lista.
 
Godsaker jag gillar just nu:
 
Det måste nog vara turkisk yoghurt med bär/frukt och mysli. Kan äta det morgon, middag, kväll om jag vill. Är ju så gott! Men det får inte vara vilken turkisk yoghurt som helst, nej det måste vara en laktosfri. Helst någon av sorterna nedan.
 
 
Andra godsaker jag gillar just nu är nog alla sorters glögg. Och ja, du kan nog börja dricka glögg redan nu. Känns ju inte sådär jätte inspirerande att dricka glögg efter jul så bäst att börja redan nu. Egentligen skulle jag ju nog kunna dricka glögg året runt. Bara man har lite glögg krydda går det att fixa glögg av nästan vilken saft som helst. Här om kvällen blev det glögg av en blandsaft och det smakade minst lika bra som vanlig glögg. Annars köper vi oftast osockrad glögg. Av den lite starkare varianten är Tähti glögi min favorit.
 
 
 
Det här ser jag fram emot denna vecka:
 
Veckan börjar gå mot sitt slut, och jag har inte så mycket inplanerat annat än jobb, men jag ser framemot dagens loppisrunda. Är ledig hela dagen, enda lediga dagen denna vecka, så ska bli skönt att bara göra det jag vill. Ser också framemot att få jobba dubbelnatt med Sofia, inte ofta det händer. 
 
 
 
Dessa dofter får mig på gott humör:
 
Doften av skog, hägg, renbäddad säng och säkert en massa andra saker som jag inte kommer på just nu.
 
 
Mina bästa egenskaper:
 
Det här var lite svårare...men jag svarar: omtänksam, god lyssnare, rättvis.
 
 
Det här är jag tacksam för idag:
 
Sovmorgon, en ledig dag och att solen skiner. 
 
 
Det här gör mig riktigt glad:
 
Överraskningsmiddag då jag kommer hem från jobbet, att få ligga och gosa med katterna, en promenad i naturen, sitta och titta ut över vattnet på Lillö, ett gulligt meddelande på telefonen, ett bra pass på gymmet, myskväll framför brasan med min älskling, en resa. Och mycket annat, det finns mycket att vara glad över. 
 
 
 
Låtarna som får mig på gott humör:
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur ser din glada lista ut?
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att läsa din lista. Jag jobbar också dubbelnatt!😊Har aldrig gjort det tidigare i mitt liv.😉

Svar: Tack för din kommentar! Lycka till med din dubbelnatt, det går nog bra. :)
Caroline

2016-10-20 @ 11:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0