Comboliina

Igår köade vi tillsammans med andra loppisfantaster då det nya loppiset Comboliina öppnade i stan. Äntligen! Har saknat Eva och Adam loppiset. Nog för att jag besöker Combo loppiset nästan varje vecka, men Comboliina ligger ju nog närmare. T.ex. inte långt från varken jobbet eller gymmet, bra öppethållningstider har de också. De hade gjort en uppfräschning av lokalen, inga stora förändringar såg vi, men allt så nog mycket bättre ut är förut. Kassadisken hade de också flyttat på. Riktigt snyggt!
 
 
Förutom loppissaker såldes också en hel del andra saker, precis som på Combo. Det fanns en liten outlet del direkt man kom in i lokalen. Den delen gick vi dock snabbt förbi så exakt vad som såldes där vet jag inte. 
 
Det blev nog några inköp, fastän det var mycket folk som trängdes med sina kärror. Ska nog ta en ny runda någon dag kommande vecka, förhoppningsvis är det lite mindre folk då. Fastän det var mycket folk i farten behövde vi inte köa så länge till kassan fastän kön var lång. Smart att ha tre kassor och inte bara en. 
 
Inköpen blev följande: Kuddöverdrag 3€, uggla 2€, glittrig topp 4,50€, mönstrad topp 2,90€, mumindynvar 2€/st, böcker 2€ samt 1€. 
 
 
Blev en riktigt lyckad loppisrunda!
 

Kommentarer
Postat av: Marias Memoarer

Så fräscht det ser ut, kanske jag skulle hinna dit en sväng och kika innan det bär av utomlands! :)

Svar: Javisst! Ta dej en runda. Det var riktigt snyggt och det var inte många bord som var tomma. Fyndchansen är stor. :)
Caroline

2016-10-16 @ 19:12:42
URL: http://www.mariasmemoarer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0