Rosa, korallrött och svart

Igår blev det nästan storshopping för min del. Är sällan jag köper träningskläder och liknande, använder det jag har tills det inte går att använda längre. Nu var det ju så att jag faktiskt behövde ett par nya träningsskor, de gamla hade hål inuti ena skon. Hittade ett par riktigt fina, rätta färgen var de också. Kan inte bryta den rosa trenden, de gamla skorna var ju också rosa.
 
 
Billiga träningstoppar hittade jag också, bara 7 euro styck så passade på och köpte två. Nu slipper jag stressa med att tvätta den jag har. Bättre med tre än med bara en. 
 
 
Åh, skönt med fredag! Tog dock länge innan jag kom mig hem från jobbet. Var inte extra länge på jobbet utan for via någon butik samt till gymmet och loppis. Då jag kom hem hade det gått 23 ½ timme sedan jag for hemifrån igår. Ibland känns jobbnätterna otroligt långa, fastän de "bara" är 15 timmar. Fick inte många timmars sömn i natt så nu får jag med gott samvete ta det lugnt resten av dagen. Imorgon blir det loppis i Botniahallen och sedan julöppning med fyrverkeri i Stenhaga. 
 
Önskar er alla en trevlig helg!
 
PS. Snart får jag börja julpynta, jippie! 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken tid e julöppningen i stenhaga å vad "annat" har de förutom fyrverkeri?😊

Svar: Vet int riktigt va di har för annat, men fyrverkeriet e kl.17 utanför Cm.
Caroline

2016-11-18 @ 21:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0