Pizza och bio kväll

Igår kväll blev det pizza och bio. Perfekt fredagskväll. Eftersom man inte kunde köpa biobiljetterna till Ritz på förhand så bestämde vi att åka dit redan någon timme före. Bredvid finns ju en pizzeria, så valet av matställe var enkelt. Vanligtvis brukar vi ju åka till Pikku Quattro då vi är snåla på pizza, men denna gång blev det Linda pizzerian. 
 
 
Pizzorna var nog lite torra, men mätta blev vi ändå. Då tiden var inne gick vi till Ritz och köpte biljetter. Måste vänta ca 45 minuter innan filmen började, men vi hittade några bekväma stolar att sitta i så det gick ingen nöd på oss. 
 
 
Salen var inte riktigt full, trodde nog det skulle komma mera folk, men 150 personer var vi nog. Vi såg filmen "Morran och Tobias", en svensk komedi. Man ska nog ha lite speciell humor för att tycka om filmen. Helt okej tyckte jag att den var, men behöver nog inte se den igen. Slutet var inte riktigt vad jag önskat att det skulle vara heller. Men underhållna blev vi. Då filmen var slut åkte vi hem igen och bänkade oss framför tv:n med lite glögg samt eld i spisen. En bra fredagskväll helt enkelt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0