Valborgsmässoafton 2016

Dagen började med jobb för min del. Sedan hem och byta om till kalaskläder och iväg till Böle. Det var Linda som bjöd på pizza och tårtor av olika slag. Själva "födelsedagsbarnet" hamnade inte på bild, men några andra gjorde nog det.
 
Evita kissen ville till en början också vara med på ett hörn, sedan fick hon dock nog och försvann någonstans.
 
 
Isac fick blåsa ut ljuset fastän det inte var han fyllde år. Han tyckte det var roligt att få blåsa ut det flera gånger då jag ville få en bra bild.
 
 
Felicia hade spring i benen.
 
 
Romeo var också med. 
 
 
Isac blev lite sur då han inte fick göra som han ville. Lite senare blev han glad igen och då vi skulle fara blev det kramkalas.
 
 
Mätta och belåtna lämnade vi kalaset. Körde en sväng genom stan och Vasklot. Var mycket folk i farten, bilar också för den delen. Tog länge att köra från Vasklot ut genom stan.
 
 
Då vi äntligen kom oss igenom stan körde vi till Bock´s där vi hälsade på "buckabessin".
 
 
Vid Bock´s var det trängsel och mycket folk så vi stannade inte så länge där. Idag blir det dock ett nytt besök dit då vi ska dit på brunch. Är så bortskämd med Astors brunch så får se nu om de kan slå den. Hoppas i alla fall att man blir mätt och belåten. Ett besök till första maj torget är förstås också ett måste.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0