Terrasspremiär

På första maj blev det också terrasspremiär. Det blev en sen middag bestående av grillkorv och sallad. En av standardrätterna sommartid. Så nu är alltså sommarsäsongen officiellt inledd. 
 
 
Såklart skulle Molly och Whiskas också vara med. Molly tyckte korven var god. 
 
 
Solen sken och det var riktigt varmt uppe efter husväggen. 
 
Nu har de lovat fint och varmt väder de kommande dagarna. Får hoppas på det! Det får gärna vara fint väder från och med nu fram till september. Någon enstaka regndag kan vi väl klämma in, men annars klagar jag inte då solen skiner. 
 
Jobbar som sagt bara en natt denna vecka så känns nästan som semester. Igår gjorde jag egentligen inget vettigt. Såg på 4-5 avsnitt av Paradise Hotel Danmark, tvättade lite och plockade i och ur diskmaskinen. Senare mot eftermiddagen for jag och handlade och så blev det 45 minuter hos massören. Bokade in nästa tid först i augusti, så får hoppas axlarna och nacken är i skick nu då. 
 
Idag har jag inga stora planer. Ska vara hemma hela dagen. Tänker försöka att vara smart denna gång och inte fara till gymmet före förkylningen är borta (får se hur länge det tar och hur länge jag kan hålla mig). Det värker fortfarande i sidan från roskisdykningen, men det har nog blivit bättre. Tror jag. Svårt att säga. Får väl se hur det känns då jag börjar jobba och röra på mig på onsdag kväll. 
 
Hoppas ni får en solig och fin tisdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0