Första maj, bilparader och en sväng till Lillö

Det hör till att åka till stan och se på fina bilar på första maj. Efter brunchen vid Bock´s (bilder får ni se imorgon), så åkte vi till K-Rautas parkering där man kunde titta lite närmare på veteranbilarna.
 
 
Då vi sett färdigt for vi in till centrum för att se veteranbilarna köra genom stan. Det var mycket folk i farten som vanligt på första maj.
 
 
Gick också ett halvt varv genom torget, men det var inget nöje. Man kom sig knappt framåt, så vi gick snabbt därifrån.
 
 
Åkte vidare till Lillö där mamma och pappa bjöd på kaffe med dopp. Man kunde nästan ha tagit sig ett dopp i det blå också eftersom all is var borta, men det får nog bli en annan gång (då det är varmare vatten).
 
 
Det blev ingen lång vistelse på Lillö. Staden kallade igen. Klockan tre var det dags för nästa bilparad, denna gång "Amerikanarna".
 
 
Nu är vi hemma igen. Har inte tillbringat mycket vaken tid här hemma denna helg, men så kan det vara ibland. Förkylningen är inte över ännu, men till råga på det så föll jag nästan ner i en roskis här om dagen så nu har jag värk i sidan också. Jag hade pantat flaskor och skulle kasta bort plastpåsarna som flaskorna varit i. Då jag kastat påsarna i en roskis kom jag direkt på att NEJ! jag kastade ju bort pantkvittot också. Fick hänga över roskisen för att försöka få tag i kvittot. Plötsligt knakade det till i sidan, sträckte väl mig eller något liknande, inget borde vara av tror jag. En vänlig själ i personalen hjälpte mig till sist att fiska upp kvittot och jag kunde gå till infon efter min tjugolapp. Så här blir nog att vila resten av kvällen, känner att värkmedicinerna har slutat hjälpa nu så är nog dags att ta in nya.
 
Hoppas ni har haft en fin valborgshelg! Tänk att det redan är maj. Snart får jag semester!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0