Doften av gräs och helgens planer

Fick faktiskt igång gräsklipparen igår, nästan på första försöket. Var beredd på att den inte skulle starta. Klippte först hela gräsmattan mot vägen. Tog en timme. Sedan blev det en paus innan jag fortsatte med en del till. Sista delen klippte jag senare på kvällen. Tog nog sammanlagt ca 3 timmar innan allt var klippt. Ja då klippte jag inte upp till skogen som vi brukar göra ibland. 
 
 
Kände mig nästan lite duktig. Ifjol klippte jag inte allt gräs så många gånger. Johnny hann alltid före. Denna gång hann jag först, hehe! 
 
Idag har vi fredag. Jag har en jobbhelg framför mig. Dubbelnatt med andra ord. En helg bestående av lite sömn är kanske inte vad jag skulle behöva just nu, men inatt sov jag faktiskt bra. Dessutom har jag två lediga dagar efter helgjobbet. Ikväll blir det ingen vanlig kväll på jobbet. Det blir Boccia supé på Wazaca i Vasa. Blir säkert en bra kväll.
 
Då jag önskade att jobba natt denna helg hade jag nog helgens alla lopptorg i åtanke. Imorgon är det Gårdsloppis i Petalax. På söndag är det ju dags för Storloppis i Botniahallen. Passar bra med lönedag idag, hehe. Nå ja, jag har nog inte tänkt handla så mycket, om jag inte hittar något så är det lika bra. Men säkerligen hittar jag väl något litet att köpa. Börjar dock vara fullt med möbler i detta hus, så tror inte jag bär hem någon soffa. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0