Hittat i mobilen och snart semester

Ibland hittar jag "fina" bilder i mobilen, vissa tagna i misstag, andra medvetet. Är nog ändå sällan jag tar foton med mobilen, men ibland har jag inte kameran nära till hands så då blir det nog något foto taget.
 
Här är några mindre lyckade som jag hittade.
 
 
Ser visst ut att vara Whiskas svans, ett vinglas på marken, en gardin i kvisten samt en del av snöskottan. Ja, ibland lyckas man riktigt bra, hehe. 
 
Några andra "mer lyckade" bilder jag nyligen tagit med mobilen är dessa.
 
 
En snöig skogsbacke, promenad i Smedsby,kvällspromenad samt fina muminburkar.
 
På tal om mumin så har ju nya muggar just kommit ut till försäljning. Jag talar förstås om Förfadern samt Too-Ticki. Muggar och tallrikar med samma motiv finns också. Såklart ska jag ha dem alla i något skede, men någon brådska har jag inte. De kommer ju ändå att finnas till salu i flera år. 
 
Vi hade just kattbesök. Troligen en frass som sökte damsällskap. Tyvärr är han på fel ställe, våra kissor är stereliserade och kan inte få några ungar. Men en trevlig pratstund hade jag med frassen. För prata det gjorde han, på sitt sätt förstås så vet inte riktigt vad han sa, hehe. Tog några bilder som ni får se imorgon.
 
Idag ska här städas, lite grann åtminstone. Har redan fått sängen renbäddad, det var verkligen på tiden. Var fullt med katthår överallt, såg nog mera ut som katternas säng än vår. Sedan är det dags för nattjobb, imorgon klockan 9 får jag SEMESTER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0