Långe Erik och några raukar

Följande dag på Böda fortsatte vi norrut. Vi behövde inte köra så långt innan vi var så långt norrut som vi kunde komma. Några spännande butiker hittade vi också efter vägen.
 
 
Vårt mål var fyren Långe Erik som är belägen på Ölands norra udde. Då vi väl kom fram dit kände jag inte igen mig, fastän vi varit dit tidigare. Kunde konstatera att vi nog bara var dit och vände då och tog ett foto och for iväg igen. Denna gång passade vi att gå över bron och fram till fyren, men upp i fyren gick vi inte.
 
 
Nästa stopp blev Ölands raukar. Nästan lika fina och höga som på Gotland, men bara nästan.
 
 
Sedan körde vi en fin väg efter kusten. Man kunde bl.a. se ön "Blå jungfrun".
 
 
Klockan var inte mycket då vi kom fram till campingen, så vi bestämde oss för att ta oss ett dopp. Jag tog faktiskt ett dopp dagen innan också, årets första! Det var på tiden. Glömde ju bort att berätta att vi besökte badet vår andra dag på campingen. Vi blev lite besvikna då det inte fanns några låsbara skåp samt att ångbastun stängdes av, annars var det billigt, 20 kr för inbetalade campinggäster (kvällstid). 
 
 
Det var bra att vi passade på att besöka badet på fredagen, för på lördagen regnade det i princip hela kvällen. Vi hann bara med vårt dopp i havet så började det regna. Satte oss i tältet och tog det lugnt i några timmar. Sedan blev det lite shopping på shoppinggatan och sedan mat på Brasseriet. Vi trodde buffén kostade samma sak som kvällen innan, men icke, blev lite förvånad då jag skulle betala, men som tur hade vi råd, hehe. 
 
 
Vår sista kväll på campingen blev regnig, men ack så bra ändå. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0