Bostadsmässan del 1

Förra veckan var vi ju som sagt på Bostadsmässan. Roligt då den var på lite närmare håll i år. Vi parkerade ganska långt borta från området, alltså inte på den egentliga mässparkeringen. Vem vill betala 10€ för parkering? Ja inte vi i alla fall. Nåja, vi vandrade iväg mot området, var roligt att se en annan del av Seinäjoki.
 
 
Vi gick och vi gick tills vi kom fram till området. Det enda problemet var att vi var på helt fel sida av området, vi slapp inte in där utan måste gå runt nästan 1 km fram till huvudingången. Nå vi kunde inte klaga på vädret i alla fall, det höll ju upp.
 
 
Till sist kom vi oss fram till rätt sida och kunde betala in oss.
 
 
Sedan var det bara att försöka undkomma alla ivriga försäljare som ville tala med en. Vi slapp undan med blotta förskräckelsen. Sedan var det bara att börja gå omkring bland alla fina och mindre fina hus. Jag såg inte så mycket på husen från utsidan, koncentrerade mig mera på inredningen och detaljerna. 
 
Här kommer några bilder på inredning som tilltalade mig.
 
 
Fler bilder kommer. Tog ju nog några foton utomhus också. Har dessutom delat upp bilderna i olika kategorier, bl.a. matplatser och sovrum. Men som sagt, de får ni se en annan dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0