Auktion i Mönsterås och lyxig campingmat

Efter tre nätter på Böda camping var det dags för oss att åka från Öland för denna gång. Vi kom oss iväg ganska tidigt, det var lite bråttom då jag ville hinna på en auktion i Mönsterås, ca 140 km från campingen. Vi kom oss till auktionen just precis som den började, hann tyvärr inte gå på förhandsvisningen, så kunde inte komma in i den ena lokalen och se på allt glas och porslin som fanns till salu. Resterande saker var utplockade runt hela gården, så de kunde vi gå omkring och se på i lugn och ro medan auktionen pågick. 
 
 
Förstås började de med att auktionera ut skräpet, sedan blev det bättre och bättre saker efter hand. Jag ville ju ha sakerna som fanns i andra ändan av gården, suck. Visste ju att vi inte skulle stanna så länge, så spanade in en fyndlåda istället. Glad blev jag då den blev min för 100 kr + 20 kr slagavgift. Lägger upp bilder på vad den innehöll en annan dag.
 
 
Det var varmt, 27 grader, så efter 1 ½ timme var det nog ganska skönt att sätta sig i bilen och åka vidare igen. Nu körde vi raka vägen till Norrköping där vi åt god kebabsallad. Sedan körde vi raka vägen till Stockholm och Bredängs camping. 
 
 
Följande dag blev det en hel dag i Skärholmen och Kungens kurva. Inte hela dagen på Ikea som många andra, det tog ju bara ca 1 timme att gå igenom den butiken. Resterande timmar spenderade vi i matbutiker och i Skärholmens galleria SKHLM. Fyndade en billig Sverige bok på Myrorna. Billiga jordgubbar köpte jag också. Då vi kom tillbaka till campingen på kvällen lagade vi resans lyxigaste campingmat, rostbiff med bearnaisesås samt en grönsallad. Var så gott!
 
 
Efter maten blev det en promenad ner till stranden nedanför campingen. Hade tänkt ta en längre promenad, men då kom regnet så vi fick halvspringa tillbaka till tältet.
 
 
Det var ingen lång skur, men kändes lite onödigt att tältet måste bli vått då vi skulle packa ihop det följande morgon. Inne i tältet gick det dock ingen nöd på oss, såg senaste avsnittet av en bra serie och hade det hur bra som helst. Ville helst inte gå och sova, detta var ju vår sista kväll i tältet på denna resa. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0