Vintern när den är som vackrast

Det vackra vintervädret fortsätter. Idag var vi bjudna på mat till Målarbackan. Istället för att hoppa i bilen klädde jag på mig utebyxorna för första gången denna vinter och tog en promenad. Såklart hade jag kameran med mig så jag kunde föreviga det fina vädret.
 
 
Vackrast här i byn är nog älven, kan inte få för många foton av den. Vår, vinter, sommar och höst, alla årstider vid älven är lika fina. En solig dag som denna visade älven en av sina vackraste sidor. 
 
Det var uppfriskande med en promenad, -19 grader kändes dock i kinder och ben. Efteråt var det gott med mat och roligt med några partin Ticket to ride. Ni kan ju gissa vem som vann båda omgångarna, jo jag såklart, hehe. 
 
Imorgon är det slut på lediga dagar. Har inte varit på jobb sedan tisdag morgon så är väl nog dags att jobba lite nu igen, fastän jag hur bra som helst skulle kunna vara hemma också. Julgranen står så ståtlig i vardagsrummet ännu, är så mysigt att sitta och titta på den. Kommande vecka åker den nog troligen ut någon dag.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0