Snart åker julen ut

I söndags tog vi ner stjärnorna som hängt i fönstren. På samma gång åkte också julgardinerna ner. Några nya gardiner har jag inte fått upp ännu, vet inte vilka jag ska hänga upp. Blir det de som brukar hänga där nästan året om, eller blir det några andra. Det känns lite tomt och öppet utan gardiner, men samtidigt mycket ljusare.
 
 
Granen den barrar, men det är ju ett projekt i sig att ta ut den, så där står den ännu. Vi har ju visserligen terrassdörren bakom, så ganska lätt är det ju nog att få ut den då man väl kommer så långt. Imorgon är det tjugondag knut, kanske den åker ut då, kanske inte. 
 
 
När åker julen ut hos er? Direkt efter nyår, då "andan faller på" eller väntar ni till tjugondag knut? Kanske julen varar ända fram till påsk? Nja, riktigt så länge vill jag inte ha jul. Hos oss åker julen vanligtvis ut före tjugondag knut, men absolut inte direkt efter nyår. Man vill ju njuta av granen ett tag då man en gång tagit in den.

Kommentarer
Postat av: Manni

Vanligen har vi granen inne åtminstone till Tjugondag Knut, men i år åkte den tidigare för den började barra så väldigt fort. Det var första och sista köpta granen om jag får bestämma.

Svar: Okej :) Vi köper nog oftast vår gran, enklast så. Denna vecka ska den nog ut, beror bara på när vi orkar kasta ut den :).
Caroline

2016-01-12 @ 14:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0