Resa bokad och ledig helg

Igår blev det en hemmakväll för mig själv. Johnny var på midvinterfest från jobbet. Jag firade fredagskvällen med en pizza och några bra filmer. Idag var det skönt med sovmorgon.
 
Loppissakerna är nu färdigt prissatta och idag är det dags att föra dem till loppis, börjar sälja från och med imorgon. Denna gång tänker jag ha bordet i två veckor. Skulle vara trevligt att få in en nätt summa till kommande resa. Igår bokade jag nämligen båtresa till Stockholm. Det var varit funderingar hit och dit vart vi ska fara på min vintersemester, Umeå, Haparanda eller Stockholm. Vi kom fram till att Stockholm är billigast! Hur kan det vara så dyrt att bo på hotell i Uleåborg, Haparanda och Umeå? Trodde nog det skulle vara dyrare i Stockholm, men icke. Hotellet är inte bokat ännu, men det ska göras idag. Det blir Scandic Ariadne i Stockholms hamn. Vi var nöjda senast vi bodde på hotellet.
 
En av orsakerna till varför det blev just Stockholm är ju nog att de ordnar Båtmässa just den helgen. På samma gång ordnas också Vildmarksmässa i samma lokaler, så man får två mässor till priset av en. 
 
Så här såg det ut för två år sedan då vi besökte mässan.
 
 
Åh, kan det inte bli semester NU...
 
Har ledigt hela den här helgen, men några större planer har vi inte. Ska försöka få med mig Johnny på en loppisrunda idag, före vi för våra saker till loppis. Man måste ju fynda nya saker då man säljer bort gamla saker...nå nej, så är det inte. Men har inte gjort någon ordentlig loppisrunda denna vecka så nu vill jag få det gjort. Är jag bara hemma hela helgen är det lätt hänt att jag fastnar framför tv:n och datorn, sedan undrar jag vart dagen tog vägen. Så nu hopp in i duschen och sen iväg en sväng.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0