Prissättning och plusgrader

Ledig dag idag, så skönt. Men har nog saker att göra ändå. I helgen ska jag föra saker till loppis, så nu är det dags att prissätta saker. Egentligen har jag mycket jag skulle kunna sälja, men då finns det förstås saker som "kan vara bra att ha någongång". Vi är nog samlare båda två här i huset, vi samlar bara på olika saker. Nåja, högen med saker jag ska sälja blir nog stor ändå. Kläderna jag säljer har jag nästan uteslutande själv köpt på loppis, antingen passar de inte längre eller så har jag tröttnat på dem. Skönt att kunna sälja dem vidare, om nu någon vill ha dem. 
 
Det blir ju lite trist att bara sitta inomhus hela dagen, så klädde på mig och förde ut lite skräp samt bar in mera ved. Whiskas ville också vara med.
 
 
Tycker det är skönt med lite mildare väder, har fått nog av den bitande kölden. Riktigt så här blött behöver det ju förstås inte vara, några minusgrader skulle vara perfekt. Men hellre plusgrader än minus 20 grader.
 
 
I skogsbacken har det varit full trafik de senaste dagarna. Det fanns djurspår precis överallt. Tror inte det är Molly och Whiskas som traskat runt där, de har mest velat sitta på trappan eller varit i uthusen den senaste tiden. En hare hade också hoppat omkring, men sedan var det svårt att säga om det var kattspår eller något större djur som gått där. Ibland fantiserar jag om att lägga upp en kamera så man kunde se vad som rör sig på gården och i skogsbacken, än så länge tror jag inte någon björn har rört sig där, men det är inte ovanligt att jag hittar spår av lodjur och mårdhund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0