Obalans och en fotobok

Det är faktiskt en ganska ovanlig vecka som pågår. Jobbar morgon och kvällsturer måndag till fredag, när hände det senast? Skönt att inte ha någon natt där emellan, men det är nog minst lika tröttsamt att först jobba kväll och sedan åka på jobb tidigt följande morgon. Var riktigt slut då måndag kväll kom och jag hade arbetat klart för dagen. Stressen tog över. Jag är inte stressad över att jag har för mycket att göra, det är snarare ljudintrycken som gör att jag kommer i obalans. Sov knappt något natten till igår pga hög puls/blodtryck, kunde inte slappna av då jag visste att jag skulle upp tidigt följande morgon. Inatt har jag dock sovit "som en stock" och jag mår bättre nu.
 
 
Nog talat om tråkiga saker. Händer det något roligt den här veckan då? Har inget inplanerat, skulle gärna fara på bio då helgen kommer. Johnny vill ju se Star Wars, men vi får se hur det blir med den saken.
 
Förövrigt håller jag på och gör en fotobok om 2014. Kan ju inte göra EN bok om hela året, börjar med de fyra första månaderna. Tar sin tid det också. Det blir nog dyrare att beställa en fotobok jämfört med att beställa bara foton. Men förstås kostar ju fotoalbum också. Kan dessutom inte ta med lika många foton i fotoboken, skulle bli en aning dyrt om jag satte in alla foton jag tagit. Det som tar tid är ju att välja ut de bästa fotona.
 
Nu sitter jag och funderar om jag ska börja ta ner julpyntet från granen, men nja, kanske det får vara tills imorgon kväll. Ska nog bara ta det lugnt nu före kvällsjobbet, kanske tvätta lite och plocka ur diskmaskinen. Hoppar över gymmet idag, kanske det blir en sväng dit imorgon efter jobbet. 
 
Nu hoppas jag på att det kommer lite mera snö denna vecka!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0