Mässing, guld och brunt glas

Stillebenet på vardagsrumsbordet behövde lite förändring. Passade inte med en ren på bordet mera. Istället tog jag fram en gammal flaska och satte i en torkad blomma. Ljusstaken jag köpte i början av månaden fick byta plats och så tog jag fram ett ljus som vi fick av Jessica (systers flicka) till julklapp. Hon har gjort ljuset i en konservburk som hon målat och pyntat. Kanske detta får pryda bordet fram till påsk, vem vet. Jag kan ju vara ombytlig av mig ibland också. 
 
 
Fastän det var lite varmare igår kväll, bara någon minusgrad, var det skönt med en värmande brasa. Vi har eldat morgon och kväll nu nästan i flera veckor, tycker det är så mysigt.
 
 
Det blev också klart att det är kompressorn i bergvärmeskåpet som måste bytas ut, den fungerar nog, men inte alls som den ska. Därför har den stannat nu och då sedan december. Blir en dyr historia, men riktigt hur dyrt vet vi inte ännu. Typiskt då de säger att kompressorn ska hålla i 20-25 år och vi har värmt upp huset med bergsvärme sedan hösten 2010. Nå huvudsaken vi inte behöver frysa och att vi får värme i golven i alla fall fast det inte fungerar som det ska. Då såna här saker händer skulle det vara skönt att bo på hyra, men det är bara att "bita i det sura äpplet" och fixa så allt blir i skick igen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0