Kvällspyssel

Igår kväll orkade jag inte se mera på tv eller sitta framför datorn. Blev lite virkning istället, dock framför datorn. Tålamodet tänkte nästan ta slut, men efter en och en halvtimme hade jag fått ihop virkat en liten stjärna. Fick ta upp flera gånger då det inte blev som det skulle bli (blev knappast helt rätt ändå). Tur att det finns beskrivningar på allt på nätet. Stolpar, halvstolpar, dubbelstolpar och dylikt är inte helt lätt då man inte är van. 
 
 
Tror jag hade för tjockt garn, men man tager vad man haver. Garnförrådet är inte så stort här i huset. Ska nog testa att virka en i helvitt också, den här blev ju mera beige. Var lite svårt att se vilken färg det var då jag virkade i datorns och julgranens sken. 
 
Vad jag ska göra med dem sedan är ju en annan fråga. Hänga i granen är ett alternativ. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Bra jobbat med virkningen, det är lite knivigt innan man har lärt sig alltihop :) Jag har stickat och virkat i flera år och får nästan alltid ta upp och göra om grejer, men det är lite av tjusningen ;)

Svar: Tack! Ibland faller andan på och jag vill göra något kreativt, nackdelen är bara att jag inte har så långt tålamod :) Gick faktiskt lättare att virka den andra stjärnan, så nu ska jag nog virka en hel hop då jag minns hur man gör.
Caroline

2016-01-08 @ 08:42:50
URL: http://everydayhappiness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0