Vem köper kokböcker?

Vem köper kokböcker nuförtiden då man hittar allt på nätet? Jo jag gör det. Vi börjar ha en ganska stor samling Lchf kokböcker vid det här laget.
 
 
Igår hittade jag en till på loppis, för hela 3,50€. Alltså inte dyrt alls. Tyckte det fanns så många intressanta mat recept i den.
 
 
Att recepten bara skulle vara till för kvinnor är väl nog att ta i. Tror nog Johnny kan äta maten ändå, hehe. Sedan vi började äta enligt lchf för X antal år sedan har vi hunnit testa många olika slag av mat. Tro det eller ej, man kan faktiskt laga mycket utan potatis, ris eller pasta. Men visst fuskar vi också, en vanlig pizza eller hamburgare slinker ju nog ner ibland. Är man hungrig så är man. 
 
Vanligt bröd är nog svårast att lämna bort. Till en början gjorde jag det, men surskorporna och det mörkaste rågbrödet har jag nu ätit en längre tid. Nu tänkte jag försöka lämna bort brödet igen. Enda sättet att lyckas är att baka eget lchf bröd. En frukost utan något brödliknande är ingen frukost för mig. Därför får det bli en brödbakningsdag idag. Får se vad det blir till...

Kommentarer
Postat av: bblaze

väldigt kul att läsa kokböcker!!

Svar: Javisst är det de. Bra då andra säljer bort dem för en billig slant på loppis :).
Caroline

2016-02-10 @ 09:01:11
URL: http://bblaze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0