Sällskap i skogen

Då jag var ute på en skogspromenad för några dagar sedan fick jag plötsligt sällskap efter vägen. Det var inte någon älg eller björn (som tur var), utan en talgoxe (för visst är det en sån). Är så dålig på fåglar. Önskar att jag hade en bättre kamera, men visst fastnade den på bild.
 
Som ni kanske har sett så tycker jag om att fotografera djur och natur, men ibland skulle jag vilja komma ännu närmare motivet. Jag har ju otur med kameror så ska nog inte köpa någon jättedyr. Har inte kommit mig för att föra det ena objektivet till butiken för reparation ännu, tror inte det går på garanti, dessutom säljer de nog inte samma objektiv mera så är osäker på om jag skulle kunna få ett nytt likadant. Eftersom jag har kameran i väskan dagligen så ska den nog tåla en hel del stötar, men tydligen tycker det ena objektivet inte om det.
 
Jag vill inte hålla på med olika inställningar på en kamera, det ska gå att bara ta fram och ta ett foto. Det finns nog säkert flera olika funktioner på kameran jag nu har, men är för lat för att orka läsa instruktionsboken. 
 
 
Jag hade önskat att få se fler fåglar i kärven på gården, men har knappt sett någon alls. Var håller de hus? 
 
 
Några andra djur jag gärna skulle vilja fånga på bild är mårdhund och lo, men har inga höga förhoppningar om att lyckas med det. Borde som sagt lägga upp en kamera i skogsbacken någon natt så kanske det skulle lyckas.

Kommentarer
Postat av: mamma

visst är det en talgoxe!

Svar: Bra, då vet jag det! :)
Caroline

2016-02-27 @ 22:39:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0