En annorlunda kväll

Den lediga dagen är över. Hann med ett danspass på gymmet (riktigt roligt), samt en vända till matbutiken. Blev faktiskt inget loppisbesök, hinner nog med det ännu denna vecka. Måste ju ha något att se framemot.
 
Igår kväll traskade vi iväg till Marthagården. Inte ofta vi besöker den, ca en gång i året då det är påskbrasa. Denna gång var det dock ingen påskbrasa, utan ett informationstillfälle om Andelsbanken. Banken här i byn ska stänga, så nu flyttar alla kunder till ett annat bankkontor. Det var fullt med folk i salen och vi behövde inte frysa, snarare blev det lite för varmt. Efter presentationen bjöds det på kaffe och goda bullar. Efteråt var det riktigt skönt att komma ut i friska luften, en promenad hem igen gjorde gott. 
 
 
Idag blir det jobb 13-21, imorgon blir det också kvällsjobb då jag jobbar natt. Sedan har jag lediga kvällar torsdag fram till söndag. Nedräkningen inför semestern har börjat, men har ännu fem arbetsdagar, en ledig dag, samt fem arbetsdagar kvar innan jag får ledigt. Så snart.
 
Hoppas ni har fått en bra start på den nya veckan. Lite bättre väder tycker jag det kunde få vara, men ska inte klaga. Det är åtminstone inte 30 grader kallt. Vår gård borde skottas, men då det kommer lite snö mest hela tiden så känns det onödigt. Jag har kört bilen fram till dörren, då får jag åtminstone inte mycket snö i skorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0