Annorlunda frukost och äntligen en pizza

Sista veckan innan vintersemestern börjar!  Eller egentligen får jag ju ledigt på fredag klockan 9, så bara fem arbetsskift kvar. Har väntat länge! Men efter denna semester behöver jag bara vänta 2 ½ månader så har jag semester igen.
 
Gårdagen började med en lite annorlunda frukost. Johnny hade sett en bild på en blogg och ville testa hur det smakade. Jag blev alltså bjuden på äggvitor med kanel samt cashewnötter. Ja, vad ska man säga, det smakade inte så mycket. Ingen höjdare direkt, men mätt blev man.
 
 
Har som sagt varit snål på pizza i flera dagar. Igår kunde jag inte hålla mig längre, måste få en pizza! Vi var båda trötta efter den långa vandringen, så jag sa att jag kan bjuda på mat bara jag får en pizza. Så blev det, vi åkte genast iväg till Tesses café. Jag fick min pizza och Johnny tog en grillbiff. Smaskens var det!
 
 
Nu behöver jag inte äta pizza på ett tag, kan möjligtvis hålla mig tills vi åker på resa. Får se. Det är ju nog nyttigare med blomkålspizza och helt okej smak också, men inget slår en hederlig pizza gjord på vetemjöl. Får stå ut med att jag får lite uppblåst mage efteråt.
 
Idag är det det 29.2, alltså skottdagen. Men det är nog som vilken annan dag som helst. Städar och plockar upp här hemma, tvättar och diskar. Blir nattjobb idag men före det så åker jag till gymmet en sväng. Solen den skiner, varför hade vi inte detta väder igår? Men nåja, kan inte göra något åt det. Får väl gå ut på gården och njuta lite av solskenet. Åtminstone måste jag hämta in mera ved. Vi har eldat morgon och kväll nu i flera dagar, det är så mysigt med brasa.

Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Hmm, frukosten vet jag inte om jag kommer ge mig på, men den där pizzan hade jag verkligen inte tackat nej till =)

2016-02-29 @ 16:43:04
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Linda

du passa väl på och tog initiativet till att fria till johnny skottdagen till äran!!!? :)

Svar: Haha! Nä faktiskt int. Såg honom knappt den dagen, så jag hann int. Du passade väl på att ta tillfället i akt o fria till G?
Caroline

2016-03-01 @ 21:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0