Renen står på sin plats

Det har varit lite trögt att få ut julbelysningen i år, men igår fick vi äntligen ut renen, granen och den stora lyktan. Dessutom köpte vi en lång ljusslinga som så småningom ska komma upp på terrassräcket, får se hur långt den räcker, men den borde nog räcka ganska långt tror jag. 
 
 
Det blev en mycket bättre dag igår. Mitt dåliga humör var som bortblåst. Jag hittade till och med en klänning på Seppälä i Gw gallerian, till - 30% dessutom. Tänk om vi hade åkt dit direkt på lördagen så skulle jag ha sluppit leta i stan. Men gjort är gjort och jag hittade min klänning till sist. 
 
Idag börjar min arbetsdag på Prisma, blir att handla lite mat till boendet. Senare på kvällen tar vi med oss ett gäng och åker på självständighetsfest till stan. Blir säkert roligt. Lite svårt dock att veta vad man ska klä på sig, vill inte riktigt smutsa ner den nya klänningen heller. Idag får det nog bli en gammal en från skåpet. Den nya tar jag på mig på fredagens julfest istället. 
 
Den här veckan blir ganska händelserik. Jobbar måndag till torsdag samt söndag. Ikväll blir det som sagt självständighetsfest från jobbet, på onsdag ska jag träffa en kompis. Personaljulfest på fredag och på lördag ska vi på begravning. Det blir nog säkert en bra vecka.
 

Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Fint! Ha en bra vecka

Svar: Tack så mycket! Ha en bra vecka du också :).
Caroline

2016-12-05 @ 08:53:42
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0