Mellandagsrea i Tuuri

Igår blev det en utflykt till Tuuri. Svängde in via ett loppis i Seinäjoki också, men hittade inget där. Det var lite dystert och mörkt då vi åkte hemifrån, men en glimt av solen fick vi se efter vägen. 
 
 
Vi började med att äta lite mat så vi skulle orka shoppa i flera timmar. Någon inköpslista hade vi inte, men ett och annat trillade nog ner i köpkärran ändå. Lite saker som var på rea, saker som inte var på rea. Köpte faktiskt en julklapp också! Bra att börja i tid. Det tog x antal timmar innan vi kom oss igenom butiken och då var det mörkt för länge sedan. Blev ett varv genom matbutiken också innan vi körde hem igen. 
 
Bästa inköpet var nog två påslakan-set. Mumin såklart. Till halva priset dessutom. Ska spara dem till nästa jul, har ju redan röda sängkläder i sängen.
 
 
Idag blir det en hemmadag tills det är dags att fara på nattjobb. Tvättar kläder och städar lite, sånt som behöver göras. Är fortfarande förkyld, snuva och sjukt i halsen, men det går väl över. Något gym blir det dock inte denna vecka, förhoppningsvis nästa vecka. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0