Ett boktips

På sommarresan köpte jag en spännande bok som jag tänkte tipsa er om. Jag har alltid läst skräck, speciellt Stephen Kings och Dean Koontz böcker. Har de flesta böcker utgivna av dessa författare. Nu var det ju inte dessa två jag skulle tala om, utan en en bok skriven av den svenske författaren Mats Strandberg. Boken jag talar om heter Färjan och är en riktig "skräcktriller". Jag kunde knappt slita mig ifrån boken, så spännande var den.
 
Så här står det bak på boken:
 
"Ikväll ska 1200 förväntansfulla passagerare åka på en finlandskryssning. Under 24 timmar ska de lämna vardagen bakom sig och släppa alla hämningar. Men det finns något ondskefullt ombord. Mitt i natten, ute på Östersjön, är det omöjligt att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. 
 
Vanliga människor tvingas bli hjältar, men denna natt kan också locka fram det värsta i dem -  något som kan förändra världen för all framtid om färjan når hamnen i Finland. 
 
Välkommen ombord på Baltic Charisma."
 
 
Det som gjorde boken mest intressant var ju det att historien utspelar sig så nära, på en plats som inte alls är så obekant, på en båt mellan Sverige och Finland. Det var nog det som gjorde att jag köpte boken. Att den sedan faktiskt var riktigt spännande gjorde ju saken bara bättre. 
 
Helt klart läsvard om du gillar skräck.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0