Julbelysningen äntligen nere

Faktiskt, en sak fick vi gjort i helgen, all julbelysning utomhus fick vi ner. Det var på tiden! Att det tog så länge var nog snön och isens fel (lite lata har vi kanske också varit), vissa sladdar var ännu fastfrusna i is. Känns bra att ha fått den saken gjord. Har stört mig på det en längre tid då julbelysningen var det första jag såg då jag svängde upp på gårdsvägen.
 
 
Molly var också med och hjälpte till, men sedan tyckte nog det var roligare att se på utsikten från terrassräcket.
 
 
Smält, smält, smält nu all snö. Vill inte se någon snö mera. Skulle vilja så sallad, basilika och andra kryddor så fort som möjligt, men får nog snällt vänta en tid ännu. Det är så behändigt då man bara kan gå ut genom dörren för att hämta det man behöver då man vill laga en sallad. Växthuset skulle jag också vilja få färdigställt, men det är inte så bara, först måste vi gjuta en grund. Får väl nog odla tomat och gurka uppe efter uthusväggen ännu i år. 
 
Trädgårdsarbetet får vänta lite ännu. Finns mycket snö kvar på gården ännu, i alla fall uppe mot skogen. Gamla torkade blommor skulle jag förstås kunna klippa bort. Väntar med spänning på när de första vårblommorna dyker upp i blombänken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0