Det var den helgen

Den lediga helgen gick allt för snabbt. Nästa helt lediga helg är om en månad. Johnny har tillbringat större delen av helgen i föjset, jag har mest planerat den kommande sommarresan. Det tar tid att planera, och så är det ju så roligt. Sammanlagt lägger jag nog flera veckor på att planera sommarresorna. Bäst att fortsätta nu då jag väl kommit igång. För visst låter kamelranch ganska häftigt? Skulle nog vara intressant att rida på en kamel. Alltmöjligt har de visst på Öland. 
 
Har nog hunnit njuta av solskenet också, fastän jag suttit ganska mycket framför datorn. Tog med mig "Upplev Sverige" boken och gick ut och satte mig i solen. Det är en bra bok, många udda sevärdheter blir man tipsad om.
 
 
Som avslutning på helgen bjöd min syster Elisabeth på kaffe med tilltugg. Det kändes nästan som sommar i Smedsby, i alla fall i deras uterum var det sommarvärme. 
 
 
Hann med ännu lite mera reseplanering innan söndagsbastun. Råkade ta en titt genom fönstret, oj vilken fin solnedgång, synd bara då ledningarna måste gå tvärs över. Orkade inte springa ut till vägen och ta foto, var inte riktigt "nattlinne" väder.
 
 
Nu blir det att "kavla upp ärmarna" och ta nya tag för en ny vecka. En vecka med 53 arbetstimmar. Den här veckan borde jag också inventera i presentskåpet, fattas något inför kommande födelsedagar? 
 
Önskar er alla en fin och solig vecka!

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

fina bilder


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0