De senaste loppisinköpen

Jag har inte gjort några stora fynd på loppis den senaste tiden. Tycker utbudet är sämre just nu. Dessutom är det så dyra priser, oftast. Idag förde jag en hel hög med saker till Folkhälsans loppis i Smedsby. Jag har inte så höga förväntningar på att sälja mycket, men vi får se. Jag kan ju bli överraskad. Bordet fick jag ju gratis, så bara jag får sålt lite grann är jag nöjd. 
 
I fredags hittade jag en klänning på loppiset i Kvevlax Uf. Den kostade bara två euro, så jag slog till. Kunde dock inte prova den på plats, men den passade nog. Kanske lite lös upptill, men hellre det än att den var för liten. 
 
 
Förra veckan hittade jag också en intressant bok på Combo. 
 
 
Den innehåller en massa intressant läsning. Allt ifrån vilka leksaker som var populära just då, till vilka maträtter man åt då. Fanns till och med beskrivning på hur man gör en poncho. En bok man kan ta fram lite då och då och läsa några sidor eller bara titta på bilderna. 
 
Vår bokhylla här nere börjar bli full. Jag samlar ju, som jag säkert sagt förut, på böcker också. Vad samlar jag inte på? Men det är faktiskt inte bara mina böcker som upptar bokhyllan, Johnnys Kalle Ankas Pocket fyller åtminstone en hylla. Vet snart inte var vi ska lägga alla böcker. Vissa pocket böcker jag läst säljer jag nog på loppis, men alla andra sparar jag. Alla Stephen King samt Dean Koontz böckerna (skräck), har jag i ett skåp på övrevåningen. Börjar vara en tid sedan jag läste någon av dem, men kan inte sälja bort dem då de är så bra. Snart måste vi väl nog bygga/köpa en till bokhylla till övrevåningen, men först ska de fula skåpen jag förvarar böcker + en massa andra saker i ut. Men allt detta är nog ett senare projekt.

Kommentarer
Postat av: Ewelina

Snygg klänning! Det är så kul när man hittar något som är både billigt och snyggt:)

Svar: Tack! Javisst e de roligt att göra fynd :).
Caroline

2016-04-18 @ 15:49:31
URL: http://nouw.com/ewelinagranberg
Postat av: Amanda

Kul med loppis! Fin klänning.

Svar: Javisst! Tack :)
Caroline

2016-04-18 @ 21:54:27
URL: http://nouw.com/anderssonamanda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0