Bokat bord x 2

Så var det fredag idag. Men känns snarare som onsdag, eller måndag. Ska jobba hela helgen, dubbelnatt för första gången i år. Tror jag kommer att vara ganska så trött på söndag. Borde hinna prissätta alla loppissaker i helgen också. Fick ett bord på Folkhälsans loppis med start från måndag. Har ett presentkort på en gratis vecka där, så nu var det dags att använda upp presentkortet. Satte mig också i kö till Combo, men får se hur länge jag får vänta på ett bord. Det är 300 före mig i kön.
 
Det blev inga fler kokosbollar igår kväll, dock tårta. Tommy hade bakat en riktigt god en.
 
 
Igår bokade jag bord till Bock´s. De har första maj brunch där. Ska bli intressant och spännande att se vad de har för godheter att bjuda på. Hoppas bara man inte blir besviken då man jämför med Astors brunch. Så nu vet vi åtminstone vad vi gör på första maj. Jobbade ifjol så är skönt att vara ledig i år. Första maj är ändå vårens första dag för mig. Då måste jag också åka till torget, vare sig jag köper något eller inte. Brukar bli årets första "bollaglass" den dagen också. Roligt att ha något att se framemot!
 
Idag blir den en "köra fram och tillbaka dag". Far på jumppa till 11, sedan hem igen. Klockan 16 öppnar dörrarna till Kvevlax Uf:s loppis, då borde jag stå där utanför. Sedan är det dags att åka på jobb till klockan 18. Det är ju tur då jag inte behöver fundera vad jag ska göra idag. Minns senast då jag var på loppis till Kvevlax Uf så var det så långa köer, är nog bäst att vara där direkt då de öppnar så jag hinner i tid till jobbet.
 
Whiskas önskar er alla en bra helg! (Ja det gör nog jag också) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0