April april och svansång

Första april idag. Dagen då man får luras. Försökte komma på vad som inte var sanning i Vasabladet imorse, men kunde inte riktigt sätta fingret på det. Var det den gula bussen? Nåja sak samma. Jag har åtminstone inte tänkt lura någon idag och hoppas ingen lurar mig heller. Förstår inte var varför man ska luras denna dag, till vilken nytta? Jag ser inget roligt i det hela. 
 
Efter en god natts sömn känner jag mig piggare idag. Visserligen låg nog Molly bredvid min kudde halva natten och vid 5 kom Whiskas och "masserade" min hals med sina vassa klor. Hon ville tydligen gå ut, och det fick hon. Men förövrigt sov jag bra. Blir nog gymmet idag. Är flera veckor sedan jag var på fredagsjumppa, min favorit. 
 
Att våren är här hör man tydligt om man går ut på gården. Svanarnas ankomst har varit svår att missa. Igår hade ett femtiotal svanar en vilopaus inte långt ifrån vårt hus. De var dock inte så sammarbetsvilliga då jag skulle ta foto på dem. De flyttade sig bara längre bort. Vissa tog sig ett kvällsbad i ett dike, kanske det var därför de inte ville hamna på bild, hehe.
 
 
Hoppas på att få komma lite närmare nästa gång. 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

fina bilder

Svar: Tack! :)
Caroline


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0