Tungevaag & Raaban @ Rewell Center

Igår efter kvällsjobbet hoppade jag i bilen och for hem, in i duschen och sen tillbaka mot stan igen. Vi började kvällen med lite mat på Hesburger. Hade en kupong så vi fick två dubbelmåltider till priset av en. Där sparade vi 7,80 hehe. Mätta i magen gick vi sedan vidare till Rewell Center där kvällens "konsert" skulle äga rum. Det var inte så mycket folk där ännu, men det kom mera och mera hela tiden. Efter en timme kom Johanna också dit. Har aldrig sett Rewell Center på det där sättet, såg ut som vilken nattklubb som helst, bara större. Till sist var det folk överallt.
 
 
Det var flera andra DJ:s som uppträdde före kvällens huvudartister ställde sig på scenen. Alla väntade förstås på Tungevaag & Raaban. Då de började spela förvandlades hela stället till ett enda dansgolv. Blev dock inga danssteg för mig denna gång, njöt mest av musiken och den goda stämningen. Dessutom hade jag fel skor.
 
 
Då klockan var 2.30 var det dags att börja söka sig mot dörren och åka hemåt. Hoppas det ordnas andra liknande tillställningar i Rewell Center igen. Då kommer åtminstone jag att vara där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0