Semestern snart slut

Semestern börjar närma sig sitt slut. Eller egentligen var sista semesterdagen igår, men har två lediga dagar till. På lördag morgon börjar vardagen igen. Helt okej egentligen, sist och slutligen så blir det ju lite tråkigt i längden att bara vara hemma också. Speciellt nu då Johnny börjat jobba efter sin semester. Det är ju defenitivt lättare att planera då man är ledig, nu ska allt planeras så långt på förhand, komma ihåg att skriva upp på önskemålslistan på jobbet om man vill vara ledig någon viss helg eller kväll. Fastän det kräver en del planering att jobba som jag gör så skulle jag inte vilja jobba 8-16 må-fre heller. Det är bra som det är. Jag trivs med att ha morgonskift, men att jobba natt är också bra på många sätt (mera ledigt dagtid). De skift jag ogillar mest är kvällsskiften (13-21). 
 
 
Nog talat om jobb, är ju ännu ledig. Måste komma på något roligt att göra nu de sista lediga dagarna. Storhandla är nog en sak som måste göras. Fick dricka mitt morgonkaffe svart idag, eller ja, inte riktigt. Testade att dricka det svart, men kunde inte dricka det så. Fick öppna upp en gräddburk (hade ingen mjölk) och hälla i lite så kaffet skulle gå att dricka. Usch vad svart kaffe smakade äckligt, blää.
 
Annars så fortsätter vi att måla utomhus. Huset är ju färdig målat, men nu håller vi på med uthuset. Det behövde verkligen se lite färg. 2002 målades det senast (tror vi). Vissa brädor var (är) gråa, knappt någon färg alls kvar på dem. För tillfället har vi målat en vägg, men det finns många väggar kvar. Det går åt betydligt mera färg till uthuset då väggarna är så torra och suger in färgen mera än vad husväggarna gjorde. Får se hur långt vi kommer med uthuset i år. Det börjar vara så fuktigt och kallt nu om kvällarna, kanske inte den bästa årstiden att måla, men bäst att passa på så länge motivationen finns.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0