Ett tips

Är du påväg till Tyskland eller Estland? Brukar du färga håret själv? Då har jag ett tips. Köp hårfärgen utomlands. Visserligen är hårfärgen billig här i Finland om man jämför med att färga hos frisören, men då man jämför priserna på en hårfärgsförpackning här och i Tyskland samt Estland så är förpackningen betydligt dyrare här. 
 
Det finns ju hur många olika märken som helst, och jag vet inte vilken som är bättre än den andra, men har nu valt att jämföra priset på Garniers Olia hårfärg, en relativt ny produkt här i landet. 
 
 
T.ex. på Prisma kostar en förpackning ca 11,90€. Jämfört med i Tyskland där samma förpackning kostar ca. 3,90€. I Estland ca 6,90€. (Priserna kan ju dock variera lite från butik till butik). Varför ska det vara så stor skillnad kan man undra. Priserna i Sverige är ungefär samma som här i Finland. 
 
Johnny köpte hem en hel hög med hårfärg från Tyskland, han kanske klarar sig ett år på dem. Jag köpte dock bara en förpackning, men har ännu inte bestämt mig för om jag ska färga håret eller låta den egna färgen växa ut. 
 
Så det var dagens tips från mig till er. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0